Werken met MS Office

Haal meer uit je werknemers met een Office training

Office trainingVandaag wil ik het gaan hebben over de Office training van AVK. Dit omdat enkele collega’s binnen het bedrijf waar ik werk deze gevolgd hebben. Zelf had ik deze niet nodig omdat ik dit nog vanuit mijn studie mee heb gekregen. Volens hun was deze training erg goed en kunnen zij het nu in de praktijk toepassen.

Allereerst de vraag over jullie al bekend zijn met de firma AVK? Zij geven allerlei training op gebied van performance management. Dit is voor sommige bedrijven erg handig. Vooral omdat zij intern de kennis niet hebben om ervoor te zorgen dat het personeel zich blijft ontwikkelen. Je kunt natuurlijk ook inzien dat bepaalde werkmethoden na verloop van jaren verouderd raken. Deze zijn dan niet meer effectief en dienen te worden aangepast of veranderd.

avk.nl

Wat houdt zo’n Office training in?

Werken met MS OfficeZoals ik net al zei is AVK dagelijks bezig met de performance verbetering op kantoren. Ook zij blijven constant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Op deze wijze kunnen zij zo’n Office training op maar geven. Zij bieden trainingen aan op maat die geschikt zijn voor elke functiegroep.
Vooraf wordt namelijk vastgelegd wat jouw eisen zijn. Het trainingsprogramma wordt aangepast aan het bedrijf. Zo krijg je dus trainingen op alle onderdelen van MS Office zoals: Word, Excel, PowerPoint en Outlook.
Tot slot houdt AVK ook nog rekening met de verschillende niveauverschillen. Op deze wijze wordt elke medewerker naar hetzelfde niveau getild en kun je het maximaal haalbare uit je bedrijf halen. Vandaar dat ik jullie ook als advies mee geef om eens naar de website avk.nl te gaan.