Interessante site van www.financialleasezzp.nl

Als zelfstandig ondernemer zit je echt met de handen in het haar als je ineens zonder een auto staat. Dat is me voor een tijd geleden overkomen, ik was onderweg naar een zeer belangrijke afspraak toen ik plotseling betrokken raakte bij een zeer ernstig ongeluk waarbij meerdere auto’s betrokken waren. Zelf had ik gelukkig niets, maar mensen in andere auto’s waren er slechter aan toe. Voor iedereen werd er vervoer geregeld, de mensen die er slecht aan toe waren gingen natuurlijk naar het ziekenhuis. Eenmaal thuis gekomen die middag besefte ik pas hoeveel geluk ik die dag had, vooral als je mijn auto nu ziet begrijp je niet dat ik er zonder letsel vanaf ben gekomen. Gelukkig begreep mijn belangrijke afspraak waarom ik die dag niet kwam opdagen, en hebben we de afspraak een week verder geschoven, de rest van de week heb ik vrij genomen, even bijkomen van de schrik. Natuurlijk moest ik ook snel weer een auto hebben, anders kon ik niet eens naar mijn afspraken. Via www.financialleasezzp.nl zag ik de mogelijkheid om een auto te leasen, en ben me hier eens in gaan verdiepen. Ik moet zeggen dat ik een paar zeer mooie auto’s voorbij zag komen, en dat voor een vast bedrag per maand. Via www.financialleasezzp.nl heb ik nu een zeer mooie auto geleased.  personen_auto_leasen

Zeer tevreden

Omdat de afhandeling van het ongeluk nog wel even kan duren ben ik bijzonder blij met de mogelijkheid om een auto te leasen. Inmiddels ben ik weer aan het werk, hoe eerder hoe beter zal ik maar zeggen. belettering_003-768x576