garantiepakketten

Lease jouw occasion bij Finalease

Er zijn verschillende redenen om over te gaan op aanschaf van andere bedrijfswagens. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat ze te klein worden, of dat ze gewoon simpelweg te oud worden. Neem dan eens een kijkje bij Finalease.

finalease.nl

Waarom Finalease?

Finalease biedt u een zeer complete voorraad aan met jong gebruikte (ook wel occasion genoemd) bedrijfswagens. Zo reikt hun aanbod uit van een eenvoudige bestelbus tot een geavanceerde koelwagen. Voor ieder is er wat wils. Alle voertuigen gaan ondergaan een grondige inspectie en worden, waar nodig is, gerepareerd. Zo rijd u altijd een een compleet gereviseerde occasion! En mocht dat nog niet genoeg zijn, dan heeft u de mogelijkheid om een extra garantiepakket af te sluiten. Meer informatie hierover vind u op de website van Finalease (www.finalease.nl).

finalease app

Voordelen van een occasion leasen

Zakelijk leasen heeft veel voordelen. Zo heeft u buiten de financiƫle voordelen ook veel fiscale voordelen. En bovendien scheelt het een grote hap uit het begrotingsbudget als u de occasion(s) aan had moeten schaffen.

Service

Finalease biedt u buiten het standaard afleveringspakket, ook nog 2 garantiepakketten aan. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen dat u voor 3 maanden(of maximaal 5000 km) garantie hebt op de motor en versnellingsbak. Of u kunt kiezen voor 6 maanden (of maximaal 10.000 km) garantie. En heeft u uw occasion kunnen vinden? Dan wordt deze grondig schoon gemaakt en wordt de auto zo snel mogelijk bij u op het bedrijf afgeleverd. Wilt u hem ergens anders afgeleverd hebben? Geen probleem, het kan op elk gewenste toegankelijke locatie.

Kies voor Financial Lease, kies voor Finalease (www.finalease.nl)

afleveren