Suit-Up-zwart-copy

Mooie bedrijfskleding horeca gekregen

Collectie-hotel-horecakleding-bedrijfskleding-copy-300x189Bij het restaurant waar ik werk moeten wij altijd netjes gekleed zijn. Er zijn altijd strenge kledingvoorschriften en als je daar niet aan voldoet dan mag je weer naar huis. De laatste tijd gebeurde het iets te vaak dat mensen hierdoor naar huis werden gestuurd en daarom heeft mijn leidinggevende besloten om bedrijfskleding horeca aan te schaffen. Zo hoeven wij ons geen zorgen te maken over de kleding en mijn leidinggevende weet dan ook dat hij niemand meer naar huis hoeft te sturen.

Via het internet

Laatst had ik het met mijn leidinggevende over de bedrijfskleding horeca. Hij vertelde mij dat de bedrijfskleding horeca via het internet besteld zou gaan worden. In het begin had ik verwacht dat wij dan met van die lelijke vormloze kleding rond moesten lopen, maar dat viel gelukkig mee.

Nadat wij de maten hadden doorgegeven heeft mijn leidinggevende de kleding besteld. Toen de bestelling binnen was gekomen hebben wij die direct moeten passen. Het verbaasde mij en mij collega’s hoe mooi de kleding viel. De kleding was helemaal zwart en dat moest dan worden gedragen met een wit overhemd.

Collectie-Formeel-300x189Soms heb je van die bedrijfskleding die er leuk uit ziet maar niet lekker zit. Deze bedrijfskleding zag er niet alleen goed uit, maar het zat ook nog eens lekker. Met de bedrijfskleding ben ik heel erg blij, want op deze manier hoef ik mij geen zorgen te maken over mijn kleding als ik moet gaan werken. De rest van het personeel denkt er precies hetzelfde over!